eur:
390.46
usd:
358.77
bux:
72940.89
2024. július 19. péntek Emília
Nyitókép: Police.hu/YouTube

Lezárta az SZFE-s maszkot viselő nő elleni támadás ügyét a rendőrség

A BRFK 25 nap alatt végezett a februárban a csepeli buszon maszkfelirat miatt késelő férfi ügyében folytatott nyomozással. A közösség tagja elleni erőszakkal és testi sértéssel gyanúsított férfi bíróság elé állítását kezdeményezik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya fegyveresen elkövetett közösség tagja elleni erőszak és súlyos testi sértés kísérlet bűntett megalapozott gyanújával folytatott eljárást a 37 éves, budapesti Ó. Bencével szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2021. február 25-én 7 óra 40 perc körül a Csepelen közlekedő 151-es buszon szidalmazott, majd késével arcán megsebzett egy nőt, mert az Free SZFE feliratú maszkot viselt. A megszúrt asszony könnyű sérülést szenvedett, a támadó elmenekült.

A bűncselekmény felderítésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozócsoportot hozott létre. Az elkövető után hajtóvadászat indult, Ó. Bencét nyolc órán belül el is fogták.

A BRFK életvédelmi nyomozói a vizsgálati szakaszban szükséges feladatokat 25 nap alatt elvégezték, az illetékes ügyészségen a nyomozás bíróság elé állítással történő befejezésére tettek előterjesztést.

Címlapról ajánljuk

Koi Tamás: a vállalati rendszergazdák legnagyobb rémálma vált valóra, hetekig tarthat a káosz

Egy informatikai hiba okoz tömeges leállásokat világszerte. Több országban repülőtereken, bankokban, kórházakban és a médiában is problémákat jelentettek. Egy kiberbiztonsági cég egyik frissítése okozta a hibát, a hatásai pedig napokig, sőt, akár hetekig is tarthatnak – mondta az InfoRádióban Koi Tamás, a HWSW informatikai szakportál újságírója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×