eur:
393.73
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Police.hu

Pancser sírrablók bilincsben – videó

Kriptákba is megpróbáltak betörni, mert úgy tudták, hogy ékszereket fognak találni. A XIV. kerületi rendőrök betörésekkel és autófeltörésekkel gyanúsítják a férfiakat.

Egy zuglói áruház mélygarázsában elkövetett autófeltörések felderítése során jutottak négy gyanúsítottig a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói – írja a Police.hu.

Az eljárás adatai szerint a 2020 nyarán autókat feltörő férfi és társai a nagyobb zsákmány reményében ősszel már lakásbetöréssel próbálkoztak a XVIII. kerületben, de a házba nem sikerült bejutniuk. December 1-jén egy Komárom-Esztergom megyei, nyolc nappal később egy Pest megyei temetőben próbáltak feltörni egy-egy kriptát, mert úgy tudták, hogy az elhunytak mellé ékszereket is temettek. A sírboltok vastag ajtói és falai azonban itt is kifogtak rajtuk.

A rendőrök december 9-én késő délután a fővárosban fogták el az 58 éves B. Józsefet, a 67 éves M. Gyulát és az 51 éves Sz. Józsefet, akik épp a sikertelen temetőlátogatásból tartottak hazafelé. Negyedik társukat, aki az eljárás adatai szerint a korábbi autófeltörésekben vett részt, december 10-én fogták el a zuglói rendőrök.

A XIV. Kerületi Rendőrkapitányság lopás, illetve lopás kísérletének megalapozott gyanújával mind a négy férfit őrizetbe vette.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×