eur:
392.19
usd:
366.68
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
A koronavírus-járvány ellen küzdő egészségügyi dolgozók tiszteletére fehér fénnyel világítják ki a Puskás Ferenc Stadiont 2020. április 4-én.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Bíróság elé került egy külföldi szurkoló a Szuperkupa után

Rendbontás vétsége miatt bíróság elé állított az ügyészség pénteken egy 55 éves brit férfit, aki a csütörtöki Európai Szuperkupa-mérkőzésen ittasan a nézőtérről a biztonsági korláton átmászva a pálya széléig jutott.

Csütörtökön a fővárosi, XIV. kerületi Puskás Arénában tartott futballmérkőzésen a biztonsági szolgálat tartóztatta fel a férfit. A XIV. és XVI. kerületi ügyészség rendbontás miatt állította bíróság elé a brit állampolgárt, aki tettét beismerte, arra magyarázatot nem adott és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság tettéért 2 évre próbára bocsátotta a férfit, aki ezt tudomásul vette, ugyanakkor a döntés nem jogerős, mert az ügyészség fellebbezést nyújtott be. Megítélésük szerint az ügyben pénzbüntetés kiszabása lenne indokolt, és a vádhatóság határozott időre eltiltaná a sportrendezvények látogatásától is a férfit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 15:12
×
×
×
×