eur:
394.25
usd:
370.26
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Kovács Tamás bíró ismertetni az ítéletet a felesége megölésével és feldarabolásával vádolt darnózseli hentes, N. János (b) büntetőperének tárgyalásán, az ügyben másodfokon eljáró Győri Ítélőtáblán 2019. október 29-én. A táblabíróság hét év börtönbüntetésre ítélte a testi sértés bűntettében bűnösnek talált férfit.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Megszólalt a felesége meggyilkolásával vádolt darnózseli hentes

Azt mondja, kénytelen volt felhagyni a szakmájával, mert nincs ember, aki venne a termékeiből.

Nagy Jánost kétszer felmentettek bizonyítékok hiányában, végül azonban halált okozó testi sértésért kapott 7 év börtönt másodfokon. A „darnózseli hentesként” hírhedtté vált férfi, akit az ügyészség a felesége megölésével és feldarabolásával vádolt, az RTL Klubnak adott exkluzív interjút.

A szabadlábon lévő férfi, aki az otthonában fogadta a tévéstábot, azt mondta, hogy érzi a közvélemény nyomását magán, illetve azt, hogy az emberek úgy gondolják, ő egy darabolós gyilkos. A férfi az udvarán lévő füstölőt is megmutatta, ahol a hentesmunkájáról is kendőzetlenül beszélt.Mint mondja, kénytelen volt felhagyni a szakmájával, mivel nincs ember, aki venne a termékeiből. Ám elköltözni soha nem akart a történtek miatt.

A férfi azt állítja, hogy nem ölte meg a feleségét, úgy érzi, nincs oka bujkálni, vagy megfutamodni. Azt is tagadja, hogy valaha bántotta az asszonyt, noha korábban jogerősen elítélték bántalmazásért. Az asszony családjával nem tartja a kapcsolatot. Ők ugyanis biztosak abban, hogy férfi ölte meg az asszonyt.

A nő 2014 májusában tűnt el. A korábbi vád szerint Nagy János darnózseli otthonában megölte feleségét, majd a háza pincéjében feldarabolta és ledarálta a holttestet, a maradványokat pedig elégette. Mivel közvetlen bizonyíték nincs a vádlott ellen, az ügyészség másodfokon emberölés helyett már csak halált okozó testi sértésért 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztést kért a vádlottra. Az ítéletbe – hét év letöltendő börtönbüntetés – beleszámít az a 29 hónap, amelyet a vádlott előzetes letartóztatásban töltött, így a ténylegesen letöltendő szabadságvesztésének ideje öt év alá csökken - írja az RTL Klub alapján a Blikk.

Címlapról ajánljuk
Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Hankó Balázs megígérte, megvizsgálják, hogy az általa ismert fizetési adatok miért nem egyeznek az egyetemi dolgozók bérpapírjain szereplő számokkal. Gregor Anikó, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete ELTE Társadalomtudományi Karának szakszervezeti titkára az InfoRádióban elmondta: hasznos volt az újabb egyeztetés, két hét múlva pedig újra tárgyalni fognak.
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×