INFORÁDIÓ 
2019. december 12. csütörtök
Gabriella

szeged

sándorfalva

busz

lopás

rendőrség

Fiatal lányok loptak el egy menetrend szerinti buszt Sándorfalván

Fiatal lányok loptak el egy menetrend szerinti buszt Sándorfalván

Infostart

A csuklós busszal Szegedre is eljutotta, végül Sándorfalván kapták el őket a rendőrök.

Fiatal lányok loptak el egy menetrend szerinti autóbuszt a sándorfalvai buszvégállomásról két héttel ezelőtt egy hétvégi éjszaka. A delmagyar.hu információi szerint hárman voltak, egyikük a buszállomás épületében volt takarítónő. A tizen- és huszonéves fiatalok egy közeli szórakozóhelyen buliztak, és amikor hazafelé tartottak, akkor jutott eszükbe, hogy ellopják a buszt.

Nem volt nehéz dolguk, mert az éjszakára magára hagyott járműben volt az indítókulcs. A csuklós busszal Homokpuszta felé indultak, ahol letértek az aszfaltról, és rátértek a tanyavilágba vezető útra, aminek csak az eleje betonozott, nagyjából két kilométeren. Azután egy dűlőúton mentek tovább, ahonnan visszaértek Sándorfalvára. Szegedre is bementek, ahol egészen a Mars térig jutottak.

A többórás buszozás Sándorfalván ért véget, ahová a szegedi kitérő után hazatértek a lányok. Ott már a rendőrök várták őket. A rendőrség jármű önkényes elvétele miatt indított eljárást két fiatal nő ellen, aki heccből vitte el a buszt. Tudták, hogyan kell kinyitni és beindítani. Miközben a járművel közlekedtek, nekimentek egy közlekedési táblának, és akkor a busz oldala is megsérült.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018