eur:
393.15
usd:
366.94
bux:
66511.18
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Police.hu

Drámai részletek derültek ki a csecsemőgyilkos nőről

A 23 éves nő beismerte korábbi szörnyű tettét is.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 23 éves nő ellen, aki a gyanú szerint egy zichyújfalui családi ház melléképületében a reggeli órákban megszülte, majd megölte újszülött gyermekét.

A gyanúsított beismerte, hogy korábban is tett hasonlót: 2017-ben a terhességét követően egy Pest megyei település erdős területén szülte meg a gyermekét, akit ezt követően magára hagyott. A nő a helyszíni kihallgatása során megmutatta a korábban elkövetett bűncselekmény helyét.

A rendőrség így a nyomozást két rendbeli 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett miatt folytatja - közölte a police.hu.

A fiatal nő ellen múlt héten indítottak nyomozást. Kiderült, hogy tavaly nyáron lett várandós a barátjától, de ezt előtte és a környezete előtt is eltitkolta, terhesgondozáson nem vett részt, orvosi ellátásban nem részesült. Barátja nevelőapjának ingatlanában volt, amikor megkezdődött a vajúdás. Titokban a melléképületbe ment, megszülte a gyermeket, és egy műanyagcsővel megfojtotta. A holttestet otthagyta, majd rosszullétre hivatkozva a barátjával hazavitette magát.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Kapott egy pofont a forint az amerikai adatra

Kapott egy pofont a forint az amerikai adatra

A szerda reggeli erősödést követően délután ismét gyengülni kezdett a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően azonban úgy tűnik, hogy ismét képes magára találni a magyar fizetőeszköz, csütörtök délelőtt még folytatódott az erősödés, a délutáni GDP adatok hatására azonban kapott egy pofont a forint. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.    

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×