eur:
395.36
usd:
366.48
bux:
65560.76
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Bűnügyi helyszínelő 2019. január 11-én a Veszprém megyei Káptalanfán, a Petőfi utcában, ahol egy embert megölt, három másikat megsebesített, majd magával is végzett egy osztrák férfi. Az 57 éves férfi január 10-én este jelent meg hazaköltözött élettársa szüleinek otthonánál, ahol szóváltásba keveredett a lakókkal, majd tüzet okozott és rálőtt a családtagokra. A nő édesapja a helyszínen életét vesztette, az élettárs és egy húga életveszélyesen megsérült, édesanyjuk súlyos sérüléseket szenvedett. Egy másik lánytestvér a tűzben sérült meg.
Nyitókép: MTI/Varga György

Friss fejlemények a káptalanfai mészárlás ügyében

Kiengedték a kórházból az életveszélyesen megsérült 22 éves nőt, akinek osztrák élettársa rendezett vérfürdőt a Veszprém megyei településen.

Eltemették a január 10-i káptalanfai családi leszámolás 52 éves áldozatát. Az elhunyt férfi tizenkét gyermeket hagyott hátra, köztük azt a 22 éves nőt, akinek a volt élettársa ölte meg az apát, és sebesítette meg fegyverével a család több tagját. A nőt, aki szintén életveszélyes sérüléseket szenvedett, a veol.hu tudósítása szerint a napokban engedték ki a kórházból, és ott lehetett a lövöldözésben szintén súlyos sebesülést szenvedő édesanyja oldalán a szertartáson.

Az 57 éves osztrák férfi január 10-én este megjelent élettársa szüleinek káptalanfai házában, és előbb tüzet okozott, majd rálőtt az ott tartózkodókra. A támadásban a nő 52 éves édesapja a helyszínen életét vesztette, 40 éves édesanyja súlyos, míg a nő és hároméves húga életveszélyes sérüléseket szenvedett. A tűzben egy hatéves lánytestvér is megsérült, akit a mentősök a helyszínen ellátták. Az osztrák férfi saját kutyájával és önmagával is végzett a helyszínen.

A hároméves kislány a legfrissebb információk szerint továbbra is életveszélyben van, de az állapota stabil.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×