eur:
394.4
usd:
370.04
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Elloptak egy kutyát Törökszentmiklóson

Elkóborolt, befogadták, illetéktelen kezekbe került, majd visszajutott gazdájához egy francia bulldog Törökszentmiklóson 24 óra leforgása alatt.

Egy törökszentmiklósi nő az interneten is segítséget kért, hogy a 2018. május 12-én este a kertes háza udvaráról elszökött fajta tiszta, francia bulldog kutyáját megtalálja.

A települést is végigjárta ismerőseivel, melynek során fontos információhoz jutott. Egy hölgy befogadta a család kedvencét, majd a közösségi médián keresztül kereste a gazdáját. Másnap ennél a hölgynél jelentkezett egy fiatalember, aki azt mondta, ha nem vitték el a bulldogot, akkor ő elviszi.

Nem sokkal később a férfi személygépkocsival érkezett a kutyusért, majd elszállította. A gazdának sikerült kideríteni a fiatal férfi nevét és címét, ahol férjével együtt megjelent.

Az ott lakó P. Zoltán azonban nem engedte be őket és tagadta, hogy a kutya nála lenne. A nő hallotta kutyája ugatását és rendőri segítséget kért.

A több százezer forintot érő francia bulldog egy óra múlva már vissza is került gazdájához - írja a police.hu.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság a 21 éves P. Zoltán ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított.

Címlapról ajánljuk
Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×