eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Rejtélyes körülmények között halt meg egy magyar férfi Németországban

Szemétszedő ötödikes diákok találtak rá egy holttestre a németországi Laupheimben. Mint kiderült, a 44 éves férfi magyar volt, a városban dolgozott, és egyelőre nem tudják a helyi hatóságok, hogy mi okozta a halálát.

Még március végén fedeztek fel egy holttestet a németországi Laupheim városában. A sváb településen éppen ötödikes diákok szedtek szemetet, amikor egy telefonra bukkantak, majd néhány méterrel odébb a 44 éves férfi holttestét is felfedezték - írj a Blikk.

Megtalálták az iratait, egy magyar férfi az áldozat, halálát a fejsérülése okozta, de egyelőre nem tudják, hogy mi történt. Eleinte a baleset és a gyilkosság lehetőségét sem zárták ki, ám a rendőrség szóvivője szerint a balesetet már most kizárhatnák. Uwe Krause a helyi lapoknak azt mondta, hogy kezdetekben azt feltételezték, hogy az egyik létráról esett le, de a fején talált sérülések az elsődleges vizsgálatok szerint nem voltak elég mélyek, hogy a halálát okozhassák. A holttest is nagyjából 3-4 napig heverhetett ott, mire rátaláltak. A hatóságok a boncolás eredményét várják jelenleg.

Az áldozat egy munkaközvetítő cégen keresztül jutott ki Németországba, majd mikor megszűnt az állása, továbbra is a városban maradt. A nyomozásban részt vesznek a magyar hatóságok is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×