eur:
393.63
usd:
364.79
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Még előzetesben marad Bróker Marcsi

Három hónappal meghosszabbította a Bróker Marcsi néven elhíresült nő előzetesét a Szolnoki Járásbíróság - közölte a Magyar Idők.

A még január 12-én hozott határozat ellen a Kun-Mediátor Kft. vezetője fellebbezett, így az nem jogerős. Az asszony jelenleg is börtönben van, mivel az elsőfokú döntés a fellebbezés ellenére is végrehajtható.

A kényszerintézkedést azzal indokolja a bíróság, hogy az ügyfeleit több mint tízmilliárd forinttal megkárosító karcagi cég vezetője korábban is külföldre szökött, és ez a veszély továbbra is fennáll.

Dobrai Sándorné ellen 2015. áprilisban indult nyomozás sikkasztás gyanújával, miután a Kun-Mediátor Kft. kisbefektetői nem jutottak hozzá a pénzükhöz. Külföldre szökött, az Interpol is körözte, de tavaly decemberben Belize-ből szállították haza.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×