eur:
393.83
usd:
365.36
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Orvost vertek egy budapesti rendelőben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat F. Julius Mário 26 éves budapesti lakossal szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt.

A nyomozás adatai szerint a 26 éves férfi 2016. november 11-én megjelent Budapesten a VIII., Szigony utcában lévő orvosi rendelőben és az ott feladatát ellátó orvostól nyugtató hatású gyógyszerek felírását követelte, miközben agresszív módon viselkedett.

Az orvos közölte a férfival, hogy ezeket a gyógyszereket nem áll módjában felírni, illetve azt is, hogy az elmúlt napokban már írt fel számára erős nyugtatókat. A férfi ezt követően az orvost bántalmazni kezdte és többször megütötte, aminek következtében az orvos nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A férfi a bántalmazás közben megpróbálta az orvostól a recepteket is megszerezni, amely azonban nem sikerült, így elmenekült a helyszínről. A támadó később visszament a rendelőbe, ahol ismételten követelte a nyugtatókat.

A kiérkező rendőrök a férfit a helyszínen elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×