eur:
389.73
usd:
362.8
bux:
68035.83
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Zárt ajtók mögött tárgyalják a gólyatábori erőszakot

A nyilvánosság kizárásával, zárt ajtók mögött kezdődött el szerdán az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) fonyódligeti gólyatáborában múlt év augusztusában történt bűncselekménnyel, szexuális erőszakkal vádolt 39 éves budapesti férfi tárgyalása a Fonyódi Járásbíróságon.

A nagy médiaérdeklődéssel kísért ügy vádlottja, K. Sándor Szilárd fotósként dolgozott a gólyatáborban, ahol a vád szerint augusztus 30-án a kora hajnali órákban megtámadta a budapesti lányt. Fojtogatta, ököllel verte, megöléssel fenyegette és megerőszakolta. A történtekről fotókat is készített, ezekkel akarta zsarolni az áldozatát.

A férfi szeptember óta előzetes letartóztatásban van, a vele szemben eljáró ügyészség börtönben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×