eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Elfogták a zuglói emberölés feltételezett elkövetőjét

Elfogták azt a 31 éves férfit, aki a gyanú szerint a múlt héten megölt egy 47 éves nőt Zuglóban - jelentette be Sulányi Vilmos, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Bűnügyi Főosztálya Életvédelmi Osztályának alosztályvezetője hétfőn sajtótájékoztatón.

A rendőr alezredes közölte, a holttestre az áldozat fia talált rá a múlt pénteken, a nőt vélhetően egy nappal korábban ölték meg. Hozzátette: az asszony bántalmazás miatt vesztette életét.

Sulányi Vilmos arról a nyomozás érdekeire hivatkozva nem beszélt, hogyan jutottak el a 31 éves gyanúsítotthoz, ugyanakkor annyit elmondott: vasárnap menekülés közben fogták el a férfit, akinél egy táska is volt, benne az eszközzel, amellyel a gyilkosságot elkövette. A gyanúsított - akit őrizetbe vettek és kezdeményezik az előzetes letartóztatását - beismerte tettét.

Az alosztályvezető közlése szerint a férfi nem ismerte áldozatát, az interneten vették fel a kapcsolatot, az emberölés indoka anyagi haszonszerzés volt. A gyanúsított - akinek nem volt munkája - egy laptopot és készpénzt vitt el az áldozatától.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

Már meghallgatható a Portfolio Checklist vasárnapi különkiadása. A műsornak egyetlen témája volt: április első felében elszállt, és 18 havi csúcsig ugrott az arabica típusú kávé határidős jegyzése. A képet tovább bonyolítja, hogy a robusta kávé termékpiaci ára gyorsabban nőtt, mint az arabicáé, s így ismét konganak a vészharangok, hogy holnapra luxussá válik a mindennapi feketénk. A témáról Árok Gábort, a Coca-Cola HBC Magyarország kávé üzletágának vezetőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×