eur:
392.58
usd:
366.06
bux:
66765.27
2024. április 25. csütörtök Márk

Detoxikálóban barátkozott - megverték

Életveszélyes koponyasérüléssel szállítottak kórházba Sopronban egy férfit, akit kevéssel korábban épp az egészségügyi intézményben megismert cimborája vert meg - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Kálmán Gabriella tájékoztatása szerint az 55 éves helyi férfit és a 37 éves fedél nélküli későbbi elkövetőt is súlyos ittassággal szállították be a mentők, de ők előbb szóba elegyedtek, majd - ellátásukat meg sem várva - távoztak a klinikáról. Alig egy órával később érkezett a bejelentés, hogy egy összevert férfi fekszik az utcán, alig kétszáz méterre az intézménytő. A rendőrök az ügyeletes orvostól kaptak pontos személyleírást a lehetséges elkövetőről.

A hajléktalan kezdetben tagadta, hogy bármi köze is lenne a bántalmazáshoz, és arra hivatkozott: mivel egész nap italozott, így semmire sem emlékszik. Nem sokkal később azonban részletes, beismerő vallomást tett, és elmondta, cigarettát és ennivalót kért későbbi áldozatától, aki kérését elutasította, mondván nincsen pénze. Ezen aztán szóváltásba keveredtek, majd dulakodtak - közölte a sajtóügyeletes.

Hozzátette: a bántalmazót a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×