eur:
393.79
usd:
367.73
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Autós üldözés Budapesten - ittas sofőrrel, sérült járművekkel

Két rendőrautó is megrongálódott, miközben üldöztek egy autóst a rendőrök csütörtök délelőtt Budapesten A hajsza a Hajógyári-szigettől indult, és több kerületet érintett - mondta el az InfoRádiónak Tafferner Éva a BRFK szóvivője. Saját elmondása szerint ivott, ezért nem állt meg a rendőrök jelzésére az a 35 éves autós.

A XV. kerületi Széchenyi utca és a Kolozsvár utca kereszteződésében két rendőrautó rongálódott meg, az egyik vélhetően totálkárosra tört. Az egyik járőrautó kisodródott és két parkoló civil járművet is megrongált, de senki nem sérült meg.

Tafferner Éva közölte: a Sziget Fesztivál környezetében elsősorban a gépkocsitolvajok kiszűrésére úgynevezett áteresztő pontokat létesítettek, és egy ilyennél próbálta meg egy járőr megállítani a járművet. Õ azonban elhajtott és 120-130 kilométeres óránkénti sebességgel menekült az őt üldöző rendőrök elől.

A szóvivő hozzáfűzte: a száguldozó járművet végül Zuglóban, a Mogyoródi úton sikerült feltartóztatni. A sofőrt és a kocsiban ülő három nőt előállították.

A rendőrség megvizsgálja a sofőr és a kocsi okmányait is, így azt is, hogy valóban övé volt-e a jármű.

Hanganyag: Szépvölgyi István

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×