eur:
392.83
usd:
366.85
bux:
66949.07
2024. április 26. péntek Ervin

Elfogták a XVIII. kerületi gyilkosság gyanúsítottjait - egyikük rendőr

Négy embert vettek őrizetbe a csütörtöki fővárosi emberöléssel kapcsolatban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Egyikük a BRFK hivatásos állományú tiszthelyettese, akinek szolgálati jogviszonyát azonnali hatállyal megszüntették.

Elfogta a rendőrség pénteken azt a két férfit, akik összefüggésbe hozhatók a csütörtökön Budapest XVIII. kerületében elkövetett emberöléssel. Egyikük a Budapesti Rendőr-főkapitányság törzsőrmestere.

Az ügyészek és a nyomozók elfogtak másik két embert is, akik szintén összefüggésbe hozhatók a bűncselekménnyel.

Az ügyben a további eljárást emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Budapesti Nyomozó Ügyészség folytatja le, a négy férfi őrizetbe vétele mellett.

Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya azonnali hatállyal megszüntette a 25 éves rendőr törzsőrmester szolgálati jogviszonyát.

Csütörtök délelőtt a Csontvári utca egyik társasházában öltek meg egy arab származású férfit. A lift előtt két ismeretlen férfi várta, akikkel dulakodásba keveredett, majd az egyik férfi feltehetően lőfegyverrel megsebesítette. Céljuk a nála lévő nagy mennyiségű készpénz megszerzése volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 15:12
×
×
×
×