eur:
393.57
usd:
356.53
bux:
0
2024. augusztus 19. hétfő Huba
Close-up of a car with a broken windshield after a fatal crash. Consequence of a fatal car accident. Automobile danger. Reckless dangerous driving. Vehicle after an accident with a pedestrian
Nyitókép: Yevhen Roshchyn / Getty Images

"Ezért börtönbe fogok menni" - durva balesete után ezt motyogta a sofőr

Kézzel húzta le az útról a Skoda kiszakadt motorját az ittas sofőr Szombathelyen.

A 112press.hu számolt be arról a belsetről, amelynek különös drámát adott, hogy egy visszaeső sofőr követte el.

Az eset augusztus 18-án éjszaka a szombathelyi Dolgozók útján történt. Egy Skoda személyautó tartott a Muskátli utca irányába. A Faludi Ferenc utcai kereszteződést elhagyva a gépkocsi egy enyhén balra ívelő kanyarban a menetirány szerinti jobb oldalon fékezés nélkül nekihajtott egy lámpaoszlopnak, amitől a Skoda motorja kiszakadt.

A jármű az úton keresztbe fordulva állt meg. A régebbi, masszív oszlop látszólag horpadás nélkül vészelte át az ütközést, csupán a ledes világítótest zuhant a földre a magasból.

A füstölgő roncsból kiszálló középkorú férfi segítségére sietőklátták, hogy a sofőr látszólag nem szenvedett súlyos sérülést, de nem volt igazán józan.

"Lökjük be ezt a patkányt az árokba!" – mondta a segítőknek, a patkány kifejezéssel a gépkocsira utalva, de erről már sikeresen lebeszélték. Ezután az elbeszélések alapján szomorúan ismételgette, hogy

Ezért börtönbe fogok menni!

A férfi ugyanis gépjárművezetéstől eltiltás hatálya alatt ittasan vezette az autóját, aminek a papírjai sem voltak rendben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×