eur:
385.3
usd:
354.4
bux:
68332.86
2024. május 21. kedd Konstantin
Nyitókép: Pixabay

Hajmeresztő videó: egy furgonos úgy vélte, vele van az erő

A furgon kis híján a szalagkorlátra passzírozta a mellette jövő vétlen autóst.

A Bpiautósok.hu olvasója éppen az M5-ös autópályára készült felhajtani, amikor a szeme láttára kis híján baleset történt egy figyelmetlen sávváltás miatt - ezt a fedélzeti kamerája is rögzítette.

A felvételen látható furgonos vélhetően nem figyelt, és a sávváltásával gyakorlatilag leszorította a Suzukit az útról, neki a szalagkorlátnak. Mint írják, csodával határos módon nem történt baleset, a személyautósnak sikerült visszanyernie az uralmat járműve fölött.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Új csúcsra ugrott a forint az MNB-döntés bejelentése előtt

Új csúcsra ugrott a forint az MNB-döntés bejelentése előtt

A hétfői magyar munkaszüneti nap után kedden reggel háromhavi csúcsra ugrott a forint 385,3 közelében az euróval szemben, aztán délben 385-ig jutott, miközben régiós versenytársa, a lengyel zloty bő négyéves csúcson jár a folyó fizetési mérleg helyzet javulása, illetve az EU-pénzek kiszabadítása miatt. Ma az MNB dönt a kamatokról, a Portfolio elemzői felmérése egyöntetűen 50 bázispontos vágást vetít előre 7,25%-ra. Ezzel együtt is fontos lesz figyelni a délutáni döntésre és az ahhoz társított üzenetekre. Még ezt megelőzően Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter keményen bírálta a jegybanki vezetést a versenyképességi stratégia bemutatása után, és az együttműködés hiányát rótta fel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×