eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Close-up hands shot asia girl gamer use smartphone play online game colorful neon light on desk in living room at home. Online esport streaming game online, Home quarantine activity concept.
Nyitókép: Tirachard/Getty Images

Él és virul a halottnak hitt és világszerte meggyászolt fiatal influenszer

Lil Tay-t nagyon megrázta a saját halálhíre, állítása szerint feltörték az Instagram-fiókját.

„Szeretném tisztázni, hogy a bátyám és én is biztonságban vagyunk. Élünk, de teljesen összetört a szívem, és nem találom a megfelelő szavakat” – mondta Claire Hope, művésznevén Lil Tay a TMZ-nek, miután néhány nappal ezelőtt a világsajtó megírta róla, hogy életét vesztette bátyjával együtt. Lil Tay még 2018-ban, mindössze kilencévesen azzal vált híressé, hogy közösségi oldalán a rapsztárok viselkedését parodizálva osztott meg magáról videókat.

A kanadai tinirapper gyászhírét a saját Instagram-oldalán tették közzé, amiben arról is írtak, a testvére is meghalt,

a bejegyzés alapján a világ bulvársajtójában villámgyorsan kezdték terjeszteni a tragikus hírt - írta a Magyar Nemzet.

„Fájó szívvel közöljük a hírt, hogy a mi szeretett Claire-ünk hirtelen és tragikus körülmények között meghalt. Nincsenek szavak, amelyek kifejezik fájdalmunkat. A halál váratlanul ért minket, és még mindig sokkos állapotban vagyunk. Testvére halála elképzelhetetlen mértékben mélyíti fájdalmunkat. Kérünk mindenkit, tartsák tiszteletben a család magánszféráját. Claire örökké él a szívünkben, hiánya mindenkinek fáj, aki ismerte és szerette őt” – volt olvasható a bejegyzésben, amelyet azóta töröltek, kiderült ugyanis, hogy Lil Tay nagyon is él, és testvére is jól van.

A tinédzser szerint feltörték az Instagram-fiókját.

„Az elmúlt nap nagyon traumatizáló volt. Az elmúlt órákban végtelenül szívszorító és könnyes telefonhívásokkal bombáztak a szeretteim, miközben próbáltam rendet tenni a zűrzavarban” – mondta. A fiatal egyébként évek óta nem adott magáról „életjelet” a közösségi médiában, legutóbb öt évvel ezelőtt posztolt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
500 forint alatti fagyira már nem számíthatunk idén nyáron

500 forint alatti fagyira már nem számíthatunk idén nyáron

Az év második felében tovább nőhetnek a jelenleg 1000-1500 forint közötti süteményárak, miután a csokoládékészítés alapanyagául szolgáló kakaó világpiaci ára rekord szintre nőtt, ami a csokoládé árának 50-60%-os emelkedését is okozhatja. Ami pedig a fagylaltokat illeti, 500 forint alatti gombócárakra idén már nem igazán lehet számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×