eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 2. szombat Melinda, Vivien
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök előadást tart a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 23-án.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor a TikTokon: minél öregebb vagyok, annál tovább tart a macskajaj

A citromfagyi királyság, Erdélyország a legjobb ország, rövidben pedig 2 cent, "az idő előrehaladtával pedig 4 cent".

Orbán Viktor hétfő óta már a TikTokon is fent van - korábban megnyílt már Facebook- és Twitter-oldala, valamint YouTube-csatornája is -, kedden pedig már jelentkezett is egy "felelsz vagy mersz" játékkal, amelyben kérdésekre válaszolt.

Az egyik ilyen kérdés arra irányult, hogy 2 vagy négy "centes" rövidet szokott-e inni, illetve hogy mikor csiccsentett be utoljára.

A felelet nem maradt el: "először 2 cent, az idő előre haladtával pedig 4 cent" (...) "olyan jól sikerült, hogy már magam sem emlékszem rá". (És minél öregebb, annál tovább tart a macskajaj.)

A kormányfő egyébként a nagy stoplikat szereti "minél nagyobb vércsatornával", de a sört is, Erdélyország a legjobb ország, a főnök pedig Szoboszlai Dominik.

Orbán Viktor szerint a következő foci-vb-n már "ott kell lennünk", a citromfagyi pedig királyság, ha van mellé csoki.

@viktor_a_tiktokon Felelsz vagy mersz! #orbánviktor #orbán #viktor #ov #miniszterelnök #fidesz #kdnp #hu #magyarország #budapest #erdély #tusnád #tusnádfürdő #băiletuşnad #bálványosi #nyári #szabad #egyetem #tusványos #felelszvagymersz #kérdeztek #kérdések #válaszol #válaszok #személyesen #tudtad #fiatalok #tiktok #instagram #üzenet #először #2cent #később #4cent #magyar #válogatott #labdarúgás #foci #csapat #világbajnokság #szereplés #hideg #citromos #csoki #fagyi #fagylalt #nyár #macskajaj #becsiccsent #tovább #tart #trending #aktuális #viral #hot #fy #foryou #fyp #foryourpage #nekedbe #follow #like #comment #share #save #2023 #2026 ♬ Funny - Gold-Tiger

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×