eur:
389.63
usd:
363.68
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök előadást tart a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 23-án.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor a TikTokon: minél öregebb vagyok, annál tovább tart a macskajaj

A citromfagyi királyság, Erdélyország a legjobb ország, rövidben pedig 2 cent, "az idő előrehaladtával pedig 4 cent".

Orbán Viktor hétfő óta már a TikTokon is fent van - korábban megnyílt már Facebook- és Twitter-oldala, valamint YouTube-csatornája is -, kedden pedig már jelentkezett is egy "felelsz vagy mersz" játékkal, amelyben kérdésekre válaszolt.

Az egyik ilyen kérdés arra irányult, hogy 2 vagy négy "centes" rövidet szokott-e inni, illetve hogy mikor csiccsentett be utoljára.

A felelet nem maradt el: "először 2 cent, az idő előre haladtával pedig 4 cent" (...) "olyan jól sikerült, hogy már magam sem emlékszem rá". (És minél öregebb, annál tovább tart a macskajaj.)

A kormányfő egyébként a nagy stoplikat szereti "minél nagyobb vércsatornával", de a sört is, Erdélyország a legjobb ország, a főnök pedig Szoboszlai Dominik.

Orbán Viktor szerint a következő foci-vb-n már "ott kell lennünk", a citromfagyi pedig királyság, ha van mellé csoki.

@viktor_a_tiktokon Felelsz vagy mersz! #orbánviktor #orbán #viktor #ov #miniszterelnök #fidesz #kdnp #hu #magyarország #budapest #erdély #tusnád #tusnádfürdő #băiletuşnad #bálványosi #nyári #szabad #egyetem #tusványos #felelszvagymersz #kérdeztek #kérdések #válaszol #válaszok #személyesen #tudtad #fiatalok #tiktok #instagram #üzenet #először #2cent #később #4cent #magyar #válogatott #labdarúgás #foci #csapat #világbajnokság #szereplés #hideg #citromos #csoki #fagyi #fagylalt #nyár #macskajaj #becsiccsent #tovább #tart #trending #aktuális #viral #hot #fy #foryou #fyp #foryourpage #nekedbe #follow #like #comment #share #save #2023 #2026 ♬ Funny - Gold-Tiger

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×