eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Lang Györgyi énekesnő, az esemény házigazdája beszél a 26. Budapest Pride felvonulás célállomásán, a Tabánban 2021. július 24-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Meghalt Lang Györgyi

66 éves korában, otthonában, szombat késő délután elhunyt Lang Györgyi.

Hosszú, méltósággal viselt betegség után, otthonában, barátai és családja körében, 66 éves korában, álmában elhunyt Lang Györgyi – tudta meg a Bors.

Az énekesnőnél 28 éves korában sclerosis multiplexet diagnosztizáltak. Bár évek óta kerekesszékbe kényszerült, idővel megbékélt a betegségével. Koncertezett, utazott a nagyvilágban.

2021 decemberében azonban stroke-ot kapott, aminek következtében beszédközpontja sérült, jobb karja lebénult. Bár úgy tűnt, az énekesnő jobban van, állapota miatt jó ideje folyamatos segítségre szorult – teszi hozzá a bulvárlap.

Az Origo megjegyzi: legutóbbi Facebook-bejegyzései szerint teltházas Pa-Dö-Dö koncertre készültek Falusi Mariannal, akivel testvérekként szerették egymást. Az énekesnő büszkén osztotta meg a koncertről szóló híreket és már nagyon várta, hogy nagy betegen is énekelhessen a közönségének. A következő fellépésük június 18-án került volna megrendezésre.

A közösségi médiában sokan fejezték ki részvétüket, mások mellet Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, illetve Karácsony Gergely főpolgármester is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×