eur:
389.74
usd:
365.15
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
fotó: rendőrség
Nyitókép: rendőrség

Újabb fordulat az M0-son elgázolt 92 éves férfi balesete ügyében

Többen is megálltak miután elütöttek egy 92 éves román férfit az M0-son. Korábban arról szóltak a hírek, hogy tucatnyi autós hajthatott át a férfin a sötétben.

Nem igaz, hogy nem állt meg egyetlen autó sem azután, hogy vasárnap késő este halálra gázolták az M0-s körgyűrűn a 92 éves román férfit – mondta el a Telexnek Balogh Csilla Tünde, az áldozat családját képviselő ügyvéd. Kiderült, hogy a szerencsétlenség után a gázoló autó mögött közlekedő második és harmadik autó is megállt, ők azonban már nem tudtak segíteni az idős férfin.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk, halálra gázoltak egy idős, romániai férfit az M0-áson vasárnap este. A gázolás után a sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. Pontosabban megállt, de aztán tovább ment.

Az ügyvédnő szerint erősen sérült volt a furgon, amelyet később Diósdon egyszerűen "elhagytak".

A gázolót és társait továbbra is keresik a rendőrök, de a Balogh Csilla Tünde elmondása szerint jelenleg „forró nyomon vannak”, így vélhetően előkerülnek majd.

A többi autósnak – különösen azoknak, akik megálltak – nincs felelőssége, ők megtették azt, amit meg kellett tenniük. Az ügyvéd hozzátette: amennyiben a 92 éves férfit elgázoló autós megállt volna, és a KRESZ előírásai szerint megpróbált volna valamilyen formában segíteni, akkor őt segítségnyújtás elmulasztása miatt nem lehetne felelősségre vonni.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×