eur:
394.23
usd:
370.32
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
fotó: rendőrség
Nyitókép: rendőrség

Megvan a furgon, amellyel elütötték a 92 éves embert az M0-áson

A jármű már megvan, a benne utazókat még keresik, de már tudják, hányan voltak.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk halálra gázoltak egy idős, romániai férfit az M0-áson vasárnap este. A gázolás után a sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A baleset után még 20 percen keresztül haladt a forgalom a baleset helyszínén, akár 40 kocsi is áthajthatott a férfi holttestén - írja az RTL.

A rendőrök május 2-án reggel Diósdon, az Arany János utcában találták meg azt a roncsolódott járművet, amellyel elgázolták a férfit.

Azt írják, hogy a sofőrön kívül még ketten utaztak az autóban. Az összetört kisbuszt a településen leparkolták, rendszámát levették, majd egy másik kocsiba ültek és távoztak a helyszínről.

Az érdi rendőrök segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomoznak, tovább keresik a sofőrt és két utasát, egyben kérik, ha valaki a balesetről érdemleges információval rendelkezik, esetleg a helyszínen járt/elhaladt, amikor a szerencsétlenség történt, az jelentkezzen a 112-es segélyhívón.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×