eur:
389.21
usd:
367.86
bux:
55820.28
2023. szeptember 29. péntek Mihály
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
fotó: rendőrség
Nyitókép: rendőrség

Megvan a furgon, amellyel elütötték a 92 éves embert az M0-áson

A jármű már megvan, a benne utazókat még keresik, de már tudják, hányan voltak.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk halálra gázoltak egy idős, romániai férfit az M0-áson vasárnap este. A gázolás után a sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A baleset után még 20 percen keresztül haladt a forgalom a baleset helyszínén, akár 40 kocsi is áthajthatott a férfi holttestén - írja az RTL.

A rendőrök május 2-án reggel Diósdon, az Arany János utcában találták meg azt a roncsolódott járművet, amellyel elgázolták a férfit.

Azt írják, hogy a sofőrön kívül még ketten utaztak az autóban. Az összetört kisbuszt a településen leparkolták, rendszámát levették, majd egy másik kocsiba ültek és távoztak a helyszínről.

Az érdi rendőrök segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomoznak, tovább keresik a sofőrt és két utasát, egyben kérik, ha valaki a balesetről érdemleges információval rendelkezik, esetleg a helyszínen járt/elhaladt, amikor a szerencsétlenség történt, az jelentkezzen a 112-es segélyhívón.

Címlapról ajánljuk

Az osztrákoknak elege lett a pontatlan magyar vasútból, drasztikusat léptek

Az ÖBB a vágányzár első két hetének tapasztalatai és többszöri figyelmeztetés után ma egyoldalúan bejelentette: jövő hétfőtől levágja a magyar vonatokat a nyugat-európai hálózatról és kettévágja Bécsben a Linz, Salzburg, München fele továbbmenő budapesti railjet vonatokat - írja Vitézy Dávid a közösségi oldalán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.29. péntek, 18:00
Vinkó József
a Magyar Konyha főszerkesztője
Elárulta Moszkvát szövetségese, új fronton éleződhet ki a lengyel-ukrán vita - Háborús híreink pénteken

Elárulta Moszkvát szövetségese, új fronton éleződhet ki a lengyel-ukrán vita - Háborús híreink pénteken

Egyre gyűlnek a bizonyítékok arról, hogy az Oroszországgal jó viszont ápoló Szerbia fegyvereket szállít Ukrajnának. Lengyelország szerint Kijev lehetett volna "segítőkészebb" az országba becsapódott ukrán rakéta kivizsgálása során. Egyes hírek szerint a Szabad Oroszország Légió ismét betört Belgorod megyébe, az ukrajnai frontokon azonban továbbra is csak minimális területi nyereségekről számolhat be Kijev. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×