eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: police.hu

Telefonáltak és cigiztek a 92 éves román férfit elgázoló kisbuszban utazók a baleset után – videó

A bolgár rendőrség már forró nyomon halad, hogy megtalálja az elkövetőket.

Mint korábban az Infostarton írtuk, az M0-s autóúton május 2-án, vasárnap elgázoltak egy 92 éves román férfit. Vasile Mitrenca a családja szerint csak egy palack vizet akart venni, ezért szállt le a buszról, ám ez végzetes döntés volt. Az idős embert először egy kisbusz gázolta el, majd több tucat kocsi is áthajtott rajta.

Az is kiderült, hogy a szerencsétlenség után a gázoló autó mögött közlekedő második és harmadik autó is megállt, ők azonban már nem tudtak segíteni az idős férfin. Az áldozat lánya és unokája Spanyolországban él, tőlük indult haza szombaton a férfi.

Az RTL.hu portálnak sikerült felvételeket szereznie az esetről, az egyiken az látszik, ahogy már törött szélvédővel megy az úton az a kisbusz, amelyik először elütötte az idős román férfit. A kisbuszban öten utaztak, közülük négyen látszanak a második felvételen. A bolgár rendőrség nyomoz az elkövetők után.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×