INFORÁDIÓ 
2020. július 16. csütörtök
Valter

deák tér

késelés

kábítószer

Újabb részletek derültek ki a Deák téri késelésről

Újabb részletek derültek ki a Deák téri késelésről

Infostart

Megszólalt a két embert megkéselő férfi anyja.

Az elkövető édesanyja a Blikknek elmondta, fiát többször előállították drogozásért, és bár megfogadta, nem szokott le. „A drog tette állattá a fiamat!” – fogalmazott Cs. Krisztián anyja.

Elárulta, fia még május elején egy vita során összepakolt és bement a gyámhatóságra, hogy intézetbe szeretne kerülni. Mivel a fia önállósodni akart Budapesten, azt hitte, ennek ez a módja.

A Bors közben arról ír, a két halálra késelt fiú a társaságukban tartózkodó lányok védelmére kelt. A lap információi szerint Cs. Krisztián és két társa beszólogatott a két áldozat társaságában tartózkodó lányoknak, ám ezt nem hagyták, és ebből alakult ki a verekedés.

A lap utolérte az egyik áldozat, Gergő több barátját is, akik egybehangzóan azt mesélték, hogy a fiú mindig is békés természetű volt, de az igazságtalanságot nehezen viselte.

„Nekem ő volt a legjobb barátom. Szinte mindent tudtunk egymásról. Pont a halála napján született a családjában egy kisbaba, akinek ő lett volna a keresztapja” – mondta egy lány.

Az V. kerületi Deák Ferenc téren múlt péntek hajnalban két, fiatalokból álló társaság verekedett össze. Egy férfi halálra késelt egy 16 és egy 21 éves fiatalt. Az ügyben három embert helyeztek letartóztatásba.

Nyitókép: police.hu
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018