eur:
393.8
usd:
368.33
bux:
66390.26
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: police.hu

Hazaengedték a Deák téri késelés egyik elkövetőjét

Kiengedte a letartóztatásból a bíróság azt a fiút, aki május 22-én a Deák téren fejbe rugdosta a megkéselt, földön fekve haldokló 16 éves áldozatát.

A Deák téri kettős gyilkosság ügyében garázdasággal gyanúsított J. Marcell immár jogerősen szabad, otthon karácsonyozhat. A másodfokú bíróság a letartóztatást megszüntette és őt – nyomkövető eszközzel biztosított – bűnügyi felügyelet alá helyezte – írja a Blikk.

A 19 éves férfi részt vett a fiatalok lemészárlásában, nem ő szúrt, viszont a tehetetlen, földön fekvő áldozatot többször is fejbe és hasba rúgta.

Az emberöléssel a rendőrség Cs. Krisztiánt gyanúsítja, aki aznap este a születésnapját ünnepelte, két barátját, Marcellt és ikertestvérét, Dánielt garázdaságért vonják felelősségre.

A Blikk úgy tudja, a banda a gyilkosság előtt egy fiútól elrabolta a JBL hangszóróját, majd amikor követelte, hogy adják vissza, egyikük késsel combon szúrta őt. Ebben az ügyben még vizsgálja a rendőrség, kinek mi volt a szerepe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Nem csökkenti a gázárat a kormány az átlagfogyasztás felett - Elárulta a hátteret Lantos Csaba

Nem csökkenti a gázárat a kormány az átlagfogyasztás felett - Elárulta a hátteret Lantos Csaba

A korábbi 23%-ról 10% alá csökkent azon magyar háztartások aránya, akik gázszámláján megjelenik a 7,5-szeres gázár az átlagfogyasztás felett, és 13%-ról 3,6%-ra csökkent az eladott gázvolumenen belül a 7,5-szeres gázár aránya, amely eredmények "az ország szempontjából jók", és "ez az, amit el akartunk érni" – jelentette ki Lantos Csaba a 24.hu podcast műsorában. Az energiaügyi miniszter szerint részben emiatt, részben egyéb okok miatt "most nincs napirenden", hogy csökkentsék a 7,5-szeres gázárat, igaz nem állítja, hogy ez soha nem fog bekövetkezni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×