eur:
388.93
usd:
361.81
bux:
68115.91
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: facebook.com/pg/pokolgepband

Agyvérzést kapott a magyar énekes

Már készül a visszatérésre a Pokolgép frontembere.

Tóth Attila, a Pokolgép énekese sztrókot kapott, emiatt az együttes több koncertje elmaradt december óta. A Madách Színház művésze egy győri fellépés után lett rosszul.

„Nem vettem komolyan a tüneteket, hiszen a magas vérnyomáson kívül nem volt előjele a dolognak. Azt gondoltam, másnap reggelre kialszom ezt az egészet. Hiába akartam megmozdulni, sem a kezem, sem a lábam nem engedelmeskedett” – mondta el a Blikknek.

Az énekes azonnal kórházba került, ahol kiderült, hogy elzáródott a nyaki verőere.

„Sokan mondták, ha még egy napot várok, könnyen rámehettem volna”

- mondta Tóth Attila, aki lassan beszél, de azért állt elő betegségével, hogy felhívja kortársai figyelmét.

A Pokolgép a frontember betegsége óta nem lépett színpadra, de a zenész reméli, hogy a március 21-i szolnoki koncertre felépül.

„Az orvosok szerint, ha ilyen ütemben gyógyulok, ott lehetek, de arra most még csak titokban merek gondolni, mikor vehetem fel újra a színházi szerepemet” - mondta.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Hamarosan érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Hamarosan érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×