eur:
394.42
usd:
370.15
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Korda György táncdalénekes az Izrael állam megalapításának 70. évfordulója alkalmából rendezett faültetésen az újlipótvárosi Szent István parkban 2018. május 6-án. A zsidó államot 1948. május 14-én kiáltotta ki David Ben-Gurion, Izrael első miniszterelnöke.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Gyászol Korda György, mintha közeli ismerősét vesztette volna el

A magyar énekest megrázta Karel Gott halála, Korda György szinte rajongással tekintett cseh kollégájára.

Karel Gott 80 évesen hunyt el hosszan tartó, súlyos betegség után. A Kelet Sinatrájaként elismert énekes halála a hazai sztárvilágot is megrázta.

Az eMeRTon-díjas énekes Korda György arról beszélt a Ripostnak elárulta, sokáig reménykedett, hogy a művész felépül, de egy ideje sejtette, hogy nagy a baj, mert Karel Gott teljesen elzárkózott a külvilág elől.

Magyarországon Korda György vitte sikerre Karel Gott egyik legnagyobb slágerét, mint mondja, hálás, hogy együtt állhatott színpadra a cseh művésszel.

"Karel Gott nagyon nagy művész volt, a szó legszorosabb értelmében, és ilyet ritkán lehet mondani ebben a műfajban”

- fogalmazott a bulvárlapnak Korda György, aki azt mondja, annyira szíven ütötte Gott halálhíre, mintha valamelyik közeli ismerősét, kollégáját vesztette volna el. Karel Gott nagyon nagy művész volt, a szó legszorosabb értelmében, és ilyet ritkán lehet mondani ebben a műfajban”

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×