eur:
395.68
usd:
372.06
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Összefogtak az ismerősök, fordulat a horvátországi horrorbaleset ügyében

Egy adománygyűjtő internetes oldalon szedtek össze pénzt az autópálya fizetőkapujánál balesetet szenvedett családnak.

A horrorbalesetről és következményeiről az Infostart is folyamatosan beszámolt, ezeket a cikkeket ITT találja. Mint beszámoltunk róla, a teniszedzőként dolgozó, magyar származású férfi feleségével és kisfiukkal várakozott egy horvátországi autópálya-fizetőkapunál Sveta Helenánál, amikor csaknem 150 kilométeres sebességgel hátulról beléjük rohant kocsijával egy a horvát férfi. Róla kiderült, hogy nemrég jött ki a kábítószer-elvonóról, és szervezetében a baleset időpontjában is többféle drog volt. Ő szinte sértetlenül megúszta a balesetet.

Előzetes letartóztatásban van, amelynek idejét nemrég újabb két hónappal meghosszabbította a bíróság.

Orvosát azzal gyanúsítják, hogy eltitkolta a hatóságok előtt betege megváltozott állapotát. Emiatt 5000 kunás – 225 ezer forintos – büntetést szabtak ki rá, és nyomozás is folyamatban van ellene. Az orvos tagad, és a Večernji List című horvát napilapnak azt mondta, fellebbez a döntés ellen.

Közben a barátok, a család, az ismerősök és a tanítványok összefogtak a súlyosan megsérült családért, akiknek az ütközéskor a holmijaik is tönkrementek. Egy adománygyűjtő internetes oldalon szedtek össze pénzt a családnak: 1820 dollár, azaz több mint félmillió forint jött össze - írja a BorsOnline.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×