INFORÁDIÓ 
2020. február 22. szombat
Gerzson

horvátország

baleset

autópálya

Összefogtak az ismerősök, fordulat a horvátországi horrorbaleset ügyében

Összefogtak az ismerősök, fordulat a horvátországi horrorbaleset ügyében

Infostart

Egy adománygyűjtő internetes oldalon szedtek össze pénzt az autópálya fizetőkapujánál balesetet szenvedett családnak.

A horrorbalesetről és következményeiről az Infostart is folyamatosan beszámolt, ezeket a cikkeket ITT találja. Mint beszámoltunk róla, a teniszedzőként dolgozó, magyar származású férfi feleségével és kisfiukkal várakozott egy horvátországi autópálya-fizetőkapunál Sveta Helenánál, amikor csaknem 150 kilométeres sebességgel hátulról beléjük rohant kocsijával egy a horvát férfi. Róla kiderült, hogy nemrég jött ki a kábítószer-elvonóról, és szervezetében a baleset időpontjában is többféle drog volt. Ő szinte sértetlenül megúszta a balesetet.

Előzetes letartóztatásban van, amelynek idejét nemrég újabb két hónappal meghosszabbította a bíróság.

Orvosát azzal gyanúsítják, hogy eltitkolta a hatóságok előtt betege megváltozott állapotát. Emiatt 5000 kunás – 225 ezer forintos – büntetést szabtak ki rá, és nyomozás is folyamatban van ellene. Az orvos tagad, és a Večernji List című horvát napilapnak azt mondta, fellebbez a döntés ellen.

Közben a barátok, a család, az ismerősök és a tanítványok összefogtak a súlyosan megsérült családért, akiknek az ütközéskor a holmijaik is tönkrementek. Egy adománygyűjtő internetes oldalon szedtek össze pénzt a családnak: 1820 dollár, azaz több mint félmillió forint jött össze - írja a BorsOnline.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018