eur:
392.14
usd:
366.61
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: boon.hu

Két holttestet találtak egy miskolci lakásban

Egy néhány napos mellett egy mumifikálódott holttest volt a szobában, de a lépcsőházban már jó ideje bűz terjengett.

Miskolcon, a Győri kapu egyik lépcsőházában törte fel február 14-én az egyik lakást a rendőrség, miután a lakók már napok óta nem látták az ott élő férfit, és oszlásnak indult hús szaga kezdett terjengeni a lépcsőházban. A lakásban nemcsak a férfi néhány napos holttestét találták meg, hanem egy nő mumifikálódott testét is az egyik szobában az ágyon fekve - írja a boon.hu.

A nőt egy éve nem látták már a szomszédok, s noha bűzt lehetett érezni jó ideje, azt hitték, hogy a lakásban tartott kutya és a takarítás hiánya okozza. Volt olyan lakó, aki bomló fehérjeszagnak tippelte a terjengő szagot, és emiatt a közös képviselőnek is szólt, de nem történt semmi.

Aztán a férfi egy nap a hírek szerint elkéredzkedett a munkahelyéről, hazament, majd elérhetetlenné vált a főnöke számára, aki hiába kereste. Közben a közvetlen szomszéd és a férfi alatt élő is erősödő, kellemetlen szagot kezdett érezni, így február 14-én délelőtt a rendőrség felnyitotta a lakást, ahol meg is találták a férfi ötnapos holttestét. A lakók úgy tudják, a férfi felakasztotta magát.

A megyei rendőr-főkapitányságon megerősítették a lakásban talált két holttest tényét, de azt, hogy mikor hunyhatott el a nő, még vizsgálják. A rendőrség – mivel bűncselekményre utaló jelet nem talált – az általános közigazgatási rendtartásról szóló törvény szabályai szerint, szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×