eur:
390.62
usd:
368.87
bux:
55356.93
2023. szeptember 25. hétfő Eufrozina, Kende
Nyitókép: baon.hu

A nyílt utcán égett ki egy Opel - videó

A három utas még éppen ki tudott menekülni a járműből, amely gyakorlatilag megsemmisült.

Kigyulladt és teljesen leégett egy Opel Zafira csütörtök hajnalban Kiskunhalason. A személyautóban hárman utaztak, időben ki tudtak menekülni a gépkocsiból. Megálltak, mert erősen párásodni kezdett a szélvédő. A fűtéssel volt gond.

Amikor a sofőr kiszállt, hogy megnézze mi történt, észlelte, hogy füstöl a jármű. Azonnal kiszállította a másik két utast is a kocsiból, néhány pillanattal később pedig már lángnyelvek csaptak ki az autóból - írja a baon.hu.

Két palack ásványvíz volt náluk, azzal kezdték locsolni a kocsit, közben hívták a tűzoltókat. Megállt egy autóbusz is, annak a sofőrje is vitt egy porral oltót, de gyorsan kifogyott.

A tűzoltók három kocsival érkeztek a helyszínre. Mivel az autó üzemanyagtartálya tele volt benzinnel, sokáig tartott az oltás. Az üzemanyag szétfolyt az úttesten, a tűzoltók két vízsugárral és egy habsugárral avatkoztak be. A tűz a közelben lévő lakóépületeket nem veszélyeztette, de az égő autó felett húzódó elektromos vezeték miatt az áramszolgáltató szakembereit is kihívták.

A gépkocsi teljesen kiégett, személyi sérülés nem történt sem a tűzeset, sem az oltási munkálatok során.

Címlapról ajánljuk
Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Egy korszak ér véget a média világában a világ egyik legbefolyásosabb médiacézárja, Rupert Murdoch távozásával, ami új ajtót nyithat meg Donald Trump előtt. A jobboldali beállítottságú, ausztrál származású Murdochot a baloldalon sokan mefisztói figurának tartották. A Fox News és a News Corporation tulajdonosaként ugyanis példátlan befolyása volt a fontosabb angol nyelvű országok politikájára.

Orbán Viktor: ha így marad, beavatkozunk az üzemanyagárakba

A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött a parlamenti ősz. Szónoklatára az ellenzéki képviselők reagálnak, majd Orbán Viktort megilleti a viszonválasz joga. Tartson velünk az ősz első szócsatáján.
VIDEÓ
Háromszor is visszarántották a forintot a hétfői esésből

Háromszor is visszarántották a forintot a hétfői esésből

Borongós volt a hangulat hétfőn a nemzetközi pénz- és tőkepiacokon részben a nehézségeket jelző német Ifo-index miatt, amire az euró tovább süllyedt, majd délután az EKB-elnök szavaira újabb ütést kapott az euró és féléves mélypontra bukott a dollárral szemben. Idehaza a forint folytatta a vesszőfutását, amelyet a költségvetési deficit megemelése és az EU-pénzek folyósítása körüli piaci aggodalmak táplálnak, és az euró napközben háromszor is 392-ig ugrott, majd rendre visszapattant. A dollár lendülete miatt vele szemben féléves mélypontra bukott a forint 370-es árfolyamszint mellett.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. szeptember 25. 14:30
2023. szeptember 25. 10:50
×
×
×
×