eur:
393.34
usd:
367.71
bux:
66268.5
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: police.hu

Az egész egy félreértésből indult - megszólalt az M3-ason elgázolt lány barátja

Egy félreértett telefonos üzenet miatt ugrott ki kedd éjjel az M3-as autópályán26 éves lány a szerelme kocsijából.

A balesetről először a rendőrség közleménye alapján csak annyit lehetett tudni, hogy az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán, a 11-es kilométerszelvénynél szerda hajnalban egy holttestet találtak. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy a nőt az autópályán elütötték, és a gázoló segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A baleset közben letört az autó visszapillantó tükre, ez alapján azonosították a rendőrök a járművet, majd a lefoglalt kamerafelvételek alapján a sofőrt is. A nyomozók a 20 éves gyömrői V. Martint a lakcímén elfogták. Az udvaron megtalálták és lefoglalták a férfi autóját. A férfit később elengedték, szabadlábon védekezhet.

Kicsivel ezután az is kiderült, hogy a lány a Tankcsapda együttes koncertjéről hazafelé tartva veszett össze a barátjával, ekkor szállt ki a kocsiból. A vita annyira komoly volt, hogy a sofőr megállt a kocsival, hogy nyugodtabb körülmények között tisztázzák a helyzetet. Barátnője azonban az indítókulcsot hirtelen kikapta a helyéről, majd kiugrott a kocsiból és rányomott a zárógombra, így párjának esélye sem volt, hogy utána szaladjon.

Több napos vívódás után a lány barátja a Blikknek elmondta, mi történt aznap este és miért vesztek össze. A lány a baleset előtt az édesanyjával és két testvérével volt a Tankcsapda-koncerten. A buli végén érte ment a fiú.

"Vidáman ült be az autóba, feldobott volt az átélt élményektől. A telefonját elhagyta szórakozás közben, ezért az enyémet kérte el, hogy az együttes gitárosának megköszönje a jegyeket. Ám észrevett valami félreérthető üzenetet, amit valaki írt nekem. Ezen nagyon felhúzta magát, így elkezdtünk veszekedni, miközben mentünk hazafelé az M3-ason. Szerettem volna, ha mindketten lenyugszunk, ezért megálltam, hogy elmondhassam neki: én csak őt szeretem, nincs más az életemben, félreérti a sorokat. Ő azonban, ahogy megálltunk, kikapta a kocsikulcsot, kiugrott az autóból, amit egyetlen gombnyomással rám zárt. Tudni kell, hogy ezt a fajta Audit belülről nem lehet kinyitni. Ordítottam, hogy engedjen ki, de elszaladt. Gondoltam, elsétál a közeli benzinkúthoz, közben elszív egy cigarettát, aztán lehiggadva visszajön" - mesélte a 35 éves férfi. Ő órákig ült a kocsiban, mire egy rendőr kiszabadította. Csak ekkor tudta meg, hogy a barátnője nem a biztonságot jelentő közeli benzinkút felé vette az irányt, hanem a száguldó autók közé szaladt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×