eur:
392.83
usd:
367.92
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Facebook / Keressük Strehó Gergőt csoport
Nyitókép: Facebook / Keressük Strehó Gergőt csoport

Már emberölés miatt nyomoznak a Hajógyári-szigetnél eltűnt fiú ügyében

Újranyitotta a 2006-ban eltűnt szécsényi focista aktáját a rendőrség. A labdarúgót eltűntként keresték, a rendőrök azonban néhány hete új információkhoz jutottak, a Nemzeti Nyomozó Iroda pedig emberölés gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

Újranyitották a Hajógyári-szigeten 2006 februárjában nyomtalanul eltűnt, akkor 17 éves Strehó Gergő aktáját. A szécsényi labdarúgót eltűntként keresték, sikertelenül. Néhány hete azonban új, ígéretes információkhoz jutottak a rendőrök, és emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) - írta a Magyar Idők. A PestiSrácok.hu szerint ismét valamelyik bűnbánó maffiózó szólalhatott meg.

A 17 éves labdarúgó, Strehó Gergő 2006. február 11-én este fél 10 körül tűnt el nyomtalanul. Aznap egyik osztálytársával szórakozni indult a Mogyoródi úti középiskolai kollégiumból. A Hajógyári-szigeten található Studió diszkóba, ahova tartottak, még nem lehetett bemenni, ezért inkább hazaindultak. A nyomozók a barát elmondásából tudják, hogy az Árpád híd budai hídfőjéhez közeli szigetbejárón távoztak, majd a Duna partján sétáltak tovább a 6-os villamos megállója felé. Strehó barátja félrevonult egy bokorba, hogy elvégezze a dolgát, ekkor látta utoljára a fiatal futballistát. Mint azt a rendőröknek mondta, azt gondolta, Strehó taxival hazament.

Facebook / Keressük Strehó Gergőt csoport
Facebook / Keressük Strehó Gergőt csoport

A PestiSrácok.hu szerint Tanyi György segíti a rendőrök munkáját, aki rengeteget tudhat a rendszerváltás utáni Magyarország legsötétebb eseményeiről. A fiatalember eltűnésekor a Hajógyári-szigetet Vizoviczki László uralta, védelmét az éjszakai élet akkori erős embere, Tanyi György látta el. Tanyit jogerősen 11 év fegyházra ítélték a Lakatos Csaba hajtó elleni merényletkísérlet miatt. Ezután terhelő vallomást tett megbízójára, Portik Tamásra.

A szécsényi labdarúgó ügyében emberölés miatt indult nyomozás egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×