eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Szívátültetést végeztek az Eurovíziós Dalverseny győztesén

Szervadomány segítségével szívátültetésen esett át egy lisszaboni kórházban Salvador Sobral, az idei Eurovíziós Dalverseny portugál győztese.

A lisszaboni Santa Crúz kórház orvosai szerint az énekes jól van, és várhatóan teljes értékű életet élhet majd a jövőben.

A régóta szívbeteg, 27 éves Salvador Sobral szeptemberben adta utolsó koncertjét, nem sokkal később kórházba került, Santa Crúz kórház intenzív osztályán kezelték. Az énekes 2016 augusztusa óta volt már a várakozási listán.

A műtét nagyon jól sikerült - idézte Miguel Abecasis szívsebészt a Publico című portugál napilap.

Sobral talpra állása hosszú időt igényel, de ha minden jól megy, "teljesen normális életet élhet majd" - tette hozzá az orvos.

Amar Pelis Dois című győztes dalát a májusi kijevi Eurovíziós Dalfesztiválon nővére Luisa szerezte. A portugál énekes győzelmével idén először rendezheti az ibériai ország a dalfesztivált.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×