eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Fejlemények a ferencvárosi verekedésről

Fejlemények a ferencvárosi verekedésről

Összesen 14 embert hallgattak ki gyanúsítottként és négyet még keres a rendőrség a Groupama Arénában történt verekedéssel összefüggésben - közölte a rendőrség a police.hu-n szerdán.

A közleményben emlékeztettek, november 4-én Budapesten, a Groupama Arénában ismeretlen tettesek bántalmaztak két szurkolót, akik közül az egyik súlyos, a másik könnyű sérülést szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság súlyos testi sértés és csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt indított nyomozást.

A nyomozók a bántalmazással összefüggésben két férfit rögtön a verekedés utáni napon gyanúsítottként hallgattak ki, és őrizetbe vételük mellett javasolták előzetes letartóztatásuk indítványozását. A rendőrök további 18 - a verekedésben részt vevő - szurkolót azonosítottak be, akik közül

14-et hallgattak ki gyanúsítottként; négy ember ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A gyanúsítottak közül a nyomozók hét embert őrizetbe vettek, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására - tették hozzá.

A rendbontás hatására az FTC szigorítást jelentett be.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×