eur:
388.98
usd:
361.04
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella

Megdöbbentő részletek az Olaszországban a mélybe zuhant magyar fiatal haláláról

Tériszonyos volt, rettegett a magasságtól az a magyar diák, aki Olaszországban szenvedett halálos balesetet, amikor egy nyolcméteres magaslatról lezuhant.

A 25 éves egyetemista fiú kedden hajnali fél 3-kor zuhant le egy magas töltésről a Santuario di Soviore nevű vallási épületegyüttes közelében, Monterosso község területén, a Ligur-tenger partvidékén elterülő La Spezia megyében. Noha a mentők hamar a helyszínre érkeztek, a fiú életét már nem tudták megmenteni.

A fiú barátja és diáktársa, a Borsnak azt mesélte, hogy bulit tartottak, alkoholt is fogyasztottak, de az áldozat nem volt ittas. A baleset akkor történt, amikor kisétált a friss levegőre. Ugyanakkor érthetetlen is az eset, mert a fiú nagyon fél a magasságtól, vélhetően amikor meglátta maga alatt a mélységet, megszédülhetett, és leesett.

A két fiú közös albérletben lakott egy harmadik emeleti lakásban, és még ott is panaszkodott arról, hogy tériszonya van. 

Címlapról ajánljuk

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×