eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Tömegkarambol: kihallgatják a tanúkat és a túlélőket

Folyamatosan zajlanak a tanúkihallgatások az M43-as autópályán történt tömegszerencsétlenséggel kapcsolatban, a rendőrség kamerafelvételeket foglalt le.

A helyszíni szemle után folyamatosan zajlottak a tanúkihallgatások az M43-as autópályán szerdán reggel történt baleset ügyében a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon. Amennyiben a sérültek állapota lehetővé teszi, a rendőrség őket is tanúként hallgatja ki.

A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása és az események pontos rekonstruálása érdekében

lefoglalta az autópálya üzemeltetőjétől az érintett pályatest forgalmát figyelő kamera felvételeit.

A rendőrség az eljárást igazságügyi műszaki és igazságügyi orvosszakértő bevonásával folytatja le.

A baleset szerdán reggel történt az M43-as autópálya határ felé vezető oldalán. A csanádpalotai autópálya-határátkelőtől mintegy 1 kilométerre hét gépkocsi ütközött össze. A két román honosságú kamionban, a két mikrobuszban, a román autóbuszban, valamint a két bolgár mikrobuszban összesen 39-en utaztak. Közülük két török és egy román férfi, valamint egy bolgár nő a helyszínen meghalt, tizenöten megsérültek.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset okozása gyanúja miatt indult eljárás.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×