eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Sokkoló képek: felismerhetetlenségig összetört autók az M43-ason

Sokkoló képek: felismerhetetlenségig összetört autók az M43-ason

Halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset okozása miatt indult eljárás az M43-as autópályán történt baleset ügyében. A sűrű ködben karambolban két török és egy román férfi, valamint egy bolgár nő halt meg.

Hét jármű ütközött össze az M43-ason a határátkelőtől mintegy egy kilométerre szerdán reggel. Két román honosságú kamion, két kisteherautó, egy román busz és két bolgár kisteherautó volt részese az ütközésnek. A sűrű ködben történt balesetben két török és egy román férfi, valamint egy bolgár nő meghaltak, tizenöten megsérültek – közölte a police.hu.

A Digi24 román hírtelevízió továbbra is öt halottról és 12 sérültről tud

Az autópálya teljes szélességét elfoglalják a roncsok a baleset helyszínén. Több jármű is a felismerhetetlenségig összetört, egy busz pedig jobb elejével a sztráda leállósávjában lévő kamionnak ütközött. 

A mentőszolgálat 22 munkatársa érkezett ki a helyszínre tíz járművel - írta az MTI. Tizenöt sérültet kellett ellátniuk a helyszínen, közülük tizenhármat vittek kórházba, a makói és a szegedi sürgősségi betegellátó osztályra. Többnyire fedett mellkasi és hasi, valamint nyílt lágyrészsérüléseket, végtagzúzódásokat és agyrázkódást állapítottak meg az első vizsgálatok.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Szabó Szilvia azt mondta, hogy a rendőrség az ügyben halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset okozása miatt indított eljárást.

A rendőr-főkapitányságon részleges törzset állítottak fel a szükséges intézkedések koordinálása érdekében. A rendőrök a baleset résztvevőinek ellátásáról gondoskodtak, szendvicset és teát osztottak az érintetteknek. 

A sztráda érintett szakaszát lezárták, a rendőrség az autópálya forgalmát Csanádpalotánál letereli a 43-as út felé. A baleset miatt a kamionok Nagylaknál léphetik át a határt, itt jelentősen megnőtt a várakozási idő. A rendőrség ezért a gyulai vagy biharkeresztesi átkelő használatát javasolja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×