eur:
394.18
usd:
368.02
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Gazdára talált az 55 milliárd forintért meghirdetett Playboy-villa

Vásárlója akadt a Playboy-alapító Hugh Hefner januárban 200 millió dollárért (55 milliárd forintért) piacra dobott Los Angeles-i birtokának.

Az 1927-ben épült, hat hektáros Holmby Hills birtokon, amely Beverly Hills közelében fekszik, a tulajdonos Playboy Enterprise szóvivője szerint Daren Metropoulos üzletember szeme akadt meg.

A szóvivő hétfőn elmondta, hogy Hefner beleegyezett az eladásba, a tárgyalások már folynak. A vásárlást Metropoulos képviselői egyelőre nem erősítették meg, mint ahogy az sem derült ki, hogy mekkora összegért kelhet el az ingatlan.

A Hefner-villa gótikus Tudor-stílusban épült, a Playboy 1971-ben vette meg 1,1 millió dollárért. Számos korábbi látogatója szerint a villa rossz állapotban van. A birtokon három épületet tartanak fenn az állatok számára, de kisállattemető, teniszpálya, vízesés, úszómedence és edzőpálya is található a területen.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×