eur:
393.3
usd:
367.94
bux:
65897.55
2024. április 24. szerda György

Jön a Puskás Ferenc arcképével díszített Unicum

Limitált példányszámú, a palackon Puskás Ferenc arcképével ellátott Unicumot mutatott be pénteken a Zwack.

A likőrgyár megemlékezésének apropója, hogy az Aranycsapat legendás kapitánya 50 évvel ezelőtt, 1966 májusában vonult vissza a Real Madridból.

"Futballmániás család vagyunk, kamaszkoromig Toszkánában éltem, de bárhol járok a világban, amikor megtudják, hogy magyar vagyok, mindenki azonnal így reagál, Puszkász, Puszkász. Puskás Ferenc a legismertebb magyar a világban, akire mindannyian büszkék lehetünk - indokolta Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatósági elnöke, az Aranycsapat kapitányának társítását a márkához.

Jön a Puskás Ferenc arcképével díszített Unicum

A Zwack Unicum Múzeum és Látogatóközpontban tartott bemutatón Szöllősi György, a Puskás Intézet igazgatója a Puskás-rajongók nevében köszönte meg, hogy a két hungarikum, Puskás Ferenc és a Zwack Unicum egy brandben kapcsolódhat össze. A Zwack Unicum Múzeum és Látogatóközpont állandó kiállításán a következő két hónapban egy vitrin is emlékeztet Puskás Ferenc dicsőségére, az időszaki tárlat becses darabja lesz egy 10-es számú mez, amelyet "Pancho" a Real Madridban viselt. Külön ez alkalomra szóló videóüzenetben üdvözölte a Zwack Unicum új termékét és emlékezett meg az évfordulóról Emilio Butragueno, a Real Madrid nemzetközi igazgatója is, aki Florentino Pérez klubelnök jókívánságait is tolmácsolta.

Az eseményen az Aranycsapatot Buzánszky Jenő unokája, Ifjabb Buzánszky Jenő és Szepesi György, a legendás rádióriporter képviselte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Olcsó modelleket lengetett be a Tesla, széttépik a részvényt

Olcsó modelleket lengetett be a Tesla, széttépik a részvényt

Már korábban is ismert volt, hogy az idei nem a Tesla éve lesz, hiszen lassuló eladásokkal küzd a cég, miközben igyekszik új termékeket bevezetni és ezzel új növekedési korszakot indítani. A vállalat problémáit az is jelzi, hogy az idei évben több mint 40 százalékot zuhant a cég részvényárfolyama, jelentősen alulteljesítve az S&P 500 indexet. A befektetői félelmek beigazolódtak a vállalat első negyedéves gyorsjelentésével, gyakorlatilag minden fontosabb soron visszaesésről számolt be a cég, ráadásul az elemzői várakozásokat is alulmúlta. Az árfolyam ennek ellenére mégis több mint 13 százalékot emelkedett a gyorsjelentést követően, miután a cég újabb ígéreteket tett a jövőbeli olcsóbb járműveivel kapcsolatban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×