eur:
388.83
usd:
360.17
bux:
68177.9
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Lengyel teherautó borult fel Tiszaújvárosban

Granulátumot szállító lengyel pótkocsis teherautó borult fel Tiszaújvárosban kedden kora délután, személyi sérülés nem történt, az anyagi kár azonban jelentős - közölte a rendőrség.

Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője elmondta: a baleset röviddel fél egy után történt. A teherjármű a helyi vegyi üzemből, a Tiszai Vegyipari Kombinátból kanyarodott ki, és Nyékládháza felé haladt.

Az elsődleges adatok szerint a vezető nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét, emiatt a jármű az oldalára borult.

A műszaki mentés jelenleg is tart, de a forgalmat nem zárták le. A rendőrség gyorsított szabálysértési eljárás keretében vizsgálja az esetet, a sofőrt tolmács segítségével hallgatták meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentette az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indíthatja a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×