eur:
390.12
usd:
365.14
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

92 évesen is vezeti Trabantját egy tótkomlósi férfi

Egy 92 éves tótkomlósi férfi még mindig vezeti Trabantját; alapvetően bevásárlásra használja, mert már nem tud cipekedni - írta a Békés megyében megjelenő Hír6 internetes portál csütörtökön.

Az idős ember elmondta, hogy személygépkocsira még 1974-ben szerzett jogosítványt, s immár a mostani autó a harmadik Trabantja.

Korábban Békésszentandrásról, a gyümölcsöséből hordta haza a termést, mostanság pedig legfeljebb helyben közlekedik, illetve Orosházára, Békéscsabára vagy Makóra "ugrik át", mert mint mondta, Tótkomlóson nincs nagy áruház.

Kovács András még soha nem okozott balesetet. Sőt büntetést sem kapott eddig. "Szeretem a sebességet, nem száguldottam, de tempósan vezettem" - nyilatkozta a Hír6-nak.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×