eur:
394.3
usd:
369.74
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Rejtett erotikus jelentése van a tinihorrornak

A világ mozijaiban óriási sikerrel futó Alkonyat című film főszereplője szerint a történetnek rejtett erotikus jelentése van, ezért is olyan népszerű a rajongók körében.

Robert Pattison alakítja az Alkonyat című film Edwardját, aki vámpírként képtelen normális szexuális kapcsolatot kialakítani, mivel tart attól, hogy akár egy csóktól is megsebzi érzelmei és testének ereje azt, akit szeret.

A brit színész szerint ez a "szexuális absztinencia" csak még "szexibbé" teszi a filmet. "Az Alkonyat-könyvek sikere abból áll, hogy a rajongók úgy is tudnak epekedni Edward után, hogy nincs szexuális kapcsolat közte és a hősnő között" - magyarázta a 23 éves színész.

Hozzátette: "Az Alkonyat a szexuális önmegtartóztatás metaforája, mégis van erotikus sugallata. Sok olyan eleme van a történetnek, ami szexi".

A Stephanie Meyer könyvéből készült filmváltozat második része, az Alkonyat: Újhold 230 millió dollár (több mint 41 milliárd forint) bevételnél tart.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×