eur:
388.36
usd:
360.33
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Levágták a lábát, hogy beférjen a koporsóba

Levágta egy halott lábszárait egy amerikai temetkezési vállalkozó alkalmazottja, hogy az elhunyt beférjen egy normál méretű koporsóba. A hatóságok bevonták a cég működési engedélyét.

Bezáratták a hatóságok azt a dél-karolinai temetkezési céget, amelynek egyik alkalmazottja elektromos fűrésszel levágta egy elhunyt bokáit és lábszárait, hogy a test beférjen egy normál méretű koporsóba.

A vállalkozás vezetője, Michael Cave a tárgyaláson azt mondta: munkatársai nem árulták el az özvegynek, hogy néhai férjének egy nagyobb méretű koporsóra lenne szüksége, inkább - a hozzátartozók megkérdezése nélkül - megcsonkították a holttestet.

A helyi törvények szerint a halottak megcsonkítása vagy meggyalázása akár 10 éves börtönbüntetéssel is büntethető.

James Hines hatvanévesen hunyt el még 2004-ben, bőrrák végzett vele. Családja normál méretű koporsót választott a temetéséhez, amelyből a ravatalon csak a mellkasáig látszott a holttest, így akkor nem derült ki, mi történt.

Az özvegy szerint azonban röviddel a temetés után terjedni kezdett a pletyka, amely szerint néhai férje lábait levágták, a család pedig vizsgálatot kért.

James Hines több közepesen ismert dal szerzője volt a 70-es években, a környékbeliek is jól ismerték. Miután feladta zenei karrierjét, hitszónok lett és templomi miséken gitározott, és egy keresztény rádiócsatornánál dolgozott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×