eur:
389.63
usd:
363.15
bux:
68130.39
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

"Mikaeel" Jackson felvette az iszlám vallást

Brit lapértesülés szerint áttért a muzulmán vallásra és Allah egyik angyala nyomán felvette a Mikaeel utónevet Michael Jackson amerikai posztár.

A Sun című bulvárlap szerint a szupersztár új albumán dolgozva az iszlámra nemrég áttért David Wharnsby (muszlim nevén: Dawud Wharnsby) kanadai dalszövegíró és Phillip Bubal (Idris Phillips) producer győzte meg az 50 éves énekest arról, hogy jobbá vált az életük az áttérés óta, s "Michael Jacksonnak megtetszett az ötlet".

A popkirály egy Los Angeles-i barátja lakásán, egy imám jelenlétében vette fel formálisan is a muszlim hitet - írja a brit újság.

Michael Jackson áttérését támogatta - s a szertartáson is jelen volt - a popvilág leghíresebb áttértje, Yusuf Islam is, akit az 1970-es években Cat Stevens néven ismert a világ.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×