eur:
400.3
usd:
366.82
bux:
74228.4
2024. október 15. kedd Teréz

Keréktárcsát lopott a medve

Leszerelt egy autóról egy keréktárcsát egy fekete medve a bedfordshire-i szafariparkban, majd oda akarta adni egy másik autó sofőrjének, akinek történetesen épp egy ilyen keréktárcsára lett volna szüksége, mivel korábban az ő kocsijáról is lelopták azt.

A 39 éves Azra Noonari a nagy-britanniai Woburn szafariparkba látogatott hatéves lányával és kétéves fiával. Épp a medvék és farkasok zónájában kocsikáztak, amikor egy másik autó állt meg mellettük.

Vele szemben egy medve ácsorgott. Azra fotózni kezdte a medvét, amikor észrevette, hogy az leszereli a mellette álló autó keréktárcsáját, és odasétál hozzájuk. Gyorsan bezárta a kocsi ajtajait és ablakait.

A mackó letette a keréktárcsát, és bekopogott az ablakon, mintha föl akarná hívni a benn ülők figyelmét, hogy odaadja nekik szerzeményét. A pikáns az egészben az, hogy Azráéknak pont egy ilyen keréktárcsára lett volna szükségük.

"A fiam sírt, de a lányom élvezte, azt mondta: nézd, mami, mit csinál a mackó!" - mesélte az asszony.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
A hosszú életnek nemcsak titka van, hanem képlete is

A hosszú életnek nemcsak titka van, hanem képlete is

Hogyan lehet lassítani az öregedés folyamatát? Hogyan lehet meghekkelni a biológiai óránk járását? Milyen életmód, gyógyszer, hatóanyag segíti ezeket a folyamatokat? Amíg ezt genetikai úton nem lehet megtenni, milyen egyéni megoldások vannak? Mivel élhet a hétköznapi ember és milyen dimenzióban járnak ezen a téren a milliárdosok? Látványos kísérletek, tudományos információk és gyakorlati tudnivalók keretében mutatták be a legújabb longevity trendeket a Medipredict konferenciáján.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×