eur:
401.52
usd:
367.26
bux:
74264.68
2024. október 14. hétfő Helén

Ha új életet kezdene, menjen Szingapúrba!

Szingapúr a legjobb hely azok számára, akik a tengerentúlon akarnak új életet kezdeni - derült ki egy új felmérésből. A listán az Egyesült Királyság csupán a tizennegyedik.

Azok számára, akik hazájukon kívül szeretnének boldogulni, Szingapúr a legjobb célpont: ott a legjobb az életszínvonal, az anyagi és a szálláslehetőségek - derül ki a HSBC International bank felméréséből.

A kutatásban 2155 hazájából kivándorolt férfi és nő vett részt. A világ négy kontinenséről érkező válaszadóktól azt is megkérdezték, könnyű volt-e a beilleszkedés új, választott országukban, mennyire szimpatikusak nekik az életkörülmények, és gyermekeik hogyan tudtak alkalmazkodni a helyzethez.

A megkérdezettek szerint a listán e feltételek alapján az Egyesült Arab Emirátusok, illetve az Amerikai Egyesült Államok következnek. Az első említett európai ország Belgium, a negyedik helyen.

Az utolsó, 15. helyen a Franciaországot és Nagy-Britanniát összekötő csatornában fekvő Jersey szigete lett, ahol állítólag nehéz megfelelő szállást találni, és nincs is elég luxusszolgáltatás, amelyet az oda érkezőknek ajánlhatnának.

Az Egyesült Királyság csupán egy hellyel előzi meg Jersey-t: a tizennegyedik helyen végzett. A válaszadók szerint ott találnak a legdrágábban szállást a hazájukat éppen elhagyott idegenek: a résztvevők 85 százaléka úgy nyilatkozott, hogy a szigetországba költözve megnőttek a kiadásai.

Ha valaki anyagi sikerekre vágyik, a válaszadók szerint legjobb, ha Hongkongba megy: az ott élő külföldiek csaknem fele azt állította, évente 100 ezer fontnál (közel 30 millió forintnál) többet keres.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×