eur:
388.52
usd:
360.65
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Horrorisztikus robbanásban halt meg a sztárfocista anyja

Várhatóan kihagyja az angol Premier League rajtját a Newcastle United csatára, Obafemi Martins, miután elhunyt az édesanyja.

A nigériai játékos 62 éves anyja tűzben lelte halálát, amelyet egy tartálykocsi balesete okozott Lagoszban.

A jármű vezetője elvesztette uralmát a tartálykocsi felett, a járdaszegélynek csapódott, majd két másik autónak ütközött. A karambolt hatalmas robbanás követte, majd a tűz továbbterjedt a közelben parkoló autókra is.

A tűzben összesen tízen haltak meg, többségük a baleset közelében lévő buszmegállóban várakozó gyalogos. Több embert és gyereket súlyos égési sérülésekkel szállítottak kórházba.

Obefemi Martins anyja, Alhaja saját autójában ült, ám ez a kocsi is kigyulladt. A nő megpróbált kiszabadulni, majd kórházba vitték, de már nem tudtak segíteni rajta.

A Newcastle focistája azonnal elhagyta csapata edzőtáborát, és Lagoszba utazott, ahol pénteken el is temetik anyját.

"Oba volt a legszorosabban kapcsolatban édesanyánkkal. Mindig vele beszélte meg először a pályafutásával kapcsolatos dolgokat" - mondta a labdarúgó testvére.

A Newcastle jövő héten utazik edzőtáborozni Spanyolországba, de mivel Martins várhatóan ezen sem vesz részt a tragédia miatt, kérdés, hogy a Premier Leauge augusztus közepi rajtján ott lehet-e.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×