eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Füstölgő sztár: Brad Pitt letiltatta a lesifotókat a webről

Brad Pitt ügyvédei perrel fenyegették meg azokat, aki felhasználják a sztár jelenleg Franciaországban élő családjáról készült lesifotókat. Csütörtökre a fényképek birtokába jutott, meg nem nevezett fotóügynökség elállt a fényképek forgalmazásától és eltávolította azokat a honlapjáról, akárcsak a képekhez hozzájutott többi "celeb" honlap.

A nagy távolságról különleges fényképezőgéppel "alattomban" készített fényképeket egy ismeretlen vásárlónak adta el az egyik paparazzo, s hamarosan több internetes honlapon is megjelentek.

A jogtanácsosok csütörtökön az amerikai The Smoking Gun honlapon tették közzé felhívásukat. A közleményből nem derült ki, hogy a Provence közelében letelepedett népes család mely tagjairól készültek a fotó. Angelina Jolie-nak és Pittnek a július 12-én született ikrekkel immár hat gyermekük van.

A sztárpár jó előre bejelentette, hogy az újszülöttek fotóinak kizárólagos jogát 11 millió dollárért egy amerikai magazinnak adták el, hogy a pénzt jótékony célra fordíthassák.

Pitt ügyvédei felhívták a figyelmet arra, hogy a lesifotók "rosszindulatúan megsértették" a színész magánéletét, és ez mind a kaliforniai, mind a francia törvények szerint törvénybe ütközik.

Csütörtökre a fényképek birtokába jutott, meg nem nevezett fotóügynökség elállt a fényképek forgalmazásától és eltávolította azokat a honlapjáról, akárcsak a képekhez hozzájutott többi "celeb" honlap.

Címlapról ajánljuk

Fagypont és 20 fok közötti kanyarok: időjárás a jövő héten

Kedden ugyan elszórtan előfordulhat eső, zápor, de alapvetően csendes, őszi idő várható a jövő héten több-kevesebb napsütéssel és 20 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletekkel. A hét második felében a szélvédett, hidegre hajlamos helyeken fagypont köré is hűlhet a levegő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Hol vegyek most lakást, hogy igazán jól járjak?

Hol vegyek most lakást, hogy igazán jól járjak?

Az élénkülő lakáspiaci kereslet közepette legfrissebb Hangulatfelmérésünkben arról is kérdeztük a szakértőket, hogy véleményük szerint az ország mely részein, milyen típusú lakások lehetnek az átlagnál keresettebbek az előttünk álló évben. Összesen 10 szakértő mondta el, milyen típusú és elhelyezkedésű lakóingatlanok iránt lehet az átlagosnál erősebb a kereslet, többen azt is megindokolva, hogy miért.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×