eur:
401.52
usd:
367.26
bux:
74264.68
2024. október 14. hétfő Helén

Legyőzte a leukémiát a sztárfocista fia

Teljesen legyőzte a leukémiát Gary Lineker egykori angol válogatott labdarúgó gyermeke.

A 16 éves George apjával és annak barátnőjével jelent meg az új Batman-film, A sötét lovag londoni premierjén. Érdekes, hogy a BBC műsorvezetőjének 29 éves barátnője korban közelebb áll a fiúhoz, mint az egykori angol válogatott futballistához.

George Linekernél születése után másfél hónappal diagnosztizálták a leukémia egyik ritka fajtáját, és egy londoni kórházban kezelték. Csecsemőként hét hónap alatt ötször kapott kemoterápiás kezelést, és tíz hónaposan hagyhatta el a kórházat, de eddig keveset mutatkozott a nyilvánosság előtt.

A filmpremieren viszont úgy tűnt, hogy már teljesen egészséges, bár apja elmondta, hogy 18 havonta kell ellenőrzésen részt vennie.

A 29 éves modell, Daniella Bux egyébként ebben a hónapban költözött a Tottenham és a Barcelona egykori sztárjához hét hónapnyi ismeretség után. Gary Lineker 2006-ban vált el feleségétől 20 évnyi házasság után, a párnak négy gyermeke van, míg Daniella Buxnak egy fia született a korábbi Coventry-futballistával, Adam Willisszel való kapcsolatából.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×